Jeg møter mennesker med ydmykhet og fantasi og leter fram hagens sjel.
Jeg er en tegner med jord under neglene og blikk for det praktiske.
Naturen er min største inspirasjonskilde.

Jeg møter mennesker i deres hager, og de deler sine tanker og drømmer med meg. Hagen kan være et sted der vi finner igjen vår personlighet og hvor vi føler oss hjemme. Noen har mange ideer som trengs å bli satt i system, mens andre er ’tomme’ og trenger å se hagen sin med mye øyner..
Med praktiske løsninger satt inn i en helhet – får vi en hensiktsmessig utnyttelse av arealene.

Med ydmykhet og fantasi planlegger vi hagen sammen, før jeg setter meg ved tegnebordet. På papiret settes drømmer og ideer sammen til en hageplan. Den blir fargelagt og i en kort teksten forteller jeg om ’tankene bak streken’. Planteforslag og beskrivelser av stell følger med, sammen med tips og gode råd om jord, gjødsel, planting og vedlikehold av hagen din.

Vi leter fram hagens sjel. Motivasjonen i mitt arbeid er å gi mennesker hagegleder. Gjennom hagen får vi kontakt med naturen og jorda – og oss selv. Å bruke langsom tid i hagen gjør den til Din. Alle hager har en sjel- den må bare ’graves fram’. Og starter vi med ny tomt og ‘reine ark’ gir det andre muligheter enn forandringer i en etablert hage. Det trengs noe slit og penger for å få en god hage, men det er viktig med en realistisk plan. Da vil de tunge løfta, enten det er økonomiske eller i trillebåra, oppleves som fornuftige.

Jeg er utdannet Teknisk Tegner og har bygd på med Grafisk Formgivning og Visuell Kommunikasjon. Et år på Snekkerlinjen har jeg også på samvittigheten. Etablering, bygging og drift av barnehage i 12 år – har ført meg videre. Med kjærlighet til naturen og oppriktig interresse for mine medmennesker kombinerte jeg barnehagedrift og hagetegning i mange år. Samtidig er jeg kunstner og fyller mørke vinterkvelder med vakre farger og harmoniske mandalabilder, akvareller og store naturmalerier.

De siste årene har jeg viet helt til planlegging, tegning og bygging av små og store hager. Snart 23 års erfaring gjør meg modig og allsidig i faget. Anleggsarbeid i samarbeid med Lundbergs Planteskole har gitt meg praktisk erfaring som jeg har bygget videre på. Hvert år lager jeg 2-4 hager sammen med dyktige lokale entrepenører. Jeg er heldig som har mange gode samarbeidspartnere og som kan utfolde meg med krafse og trau. Planter og jord er en lidenskap, mer enn en jobb.